Glutenvrije bananenpannenkoeken

Begin je dag goed met deze glutenvrije bananenpannenkoeken! Het is niet alleen een feestje op je bord, maar ook een vullend en voedzaam ontbijt!


Ingrediënten
(3-4 kleine pannenkoekjes)
◊ 1 kleine banaan
◊ 2 eieren
◊ 1 theelepel kaneel
◊ 1½ eetlepel gemalen kokos

Bereidingswijze
◊ Het enige wat je hoeft te doen is de banaan prakken en dit met de andere ingrediënten mixen. Dan is je pannenkoekenbeslag al klaar!
◊ Verwarm wat olie of smelt wat boter in een pan en bakken maar! Vergeet niet de pannenkoekjes op tijd om te draaien, ze worden snel bruin!

Eet smakelijk!

Voedingswaarde

  Per pannenkoekje
Energie (kcal) 83 kcal
Eiwitten 3,9 gram
Koolhydraten 6,4 gram
Voedingsvezels 1,1 gram
Vet 4,3 gram
Waarvan verzadigd 2,0 gram
Cholesterol 100,9 mg
Calcium 25 mg
IJzer 1,1 mg
Natrium 46 mg
Kalium 164 mg
Magnesium 13 mg
Zink 0,57 mg
Vitamine A 59 ug
Vitamine B1 0,03 mg
Vitamine B2 0,12 mg
Vitamine B6 0,109 mg
Vitamine B12 0,43 ug
Foliumzuur 0,0 ug
Nicotinezuur 0,2 mg
Vitamine C 2 mg
Vitamine D 0,3 ug
Vitamine E 1,0 mg
Water 45,0 ml