Succesvol afvallen doe je met Prodimed!

Prodimed

Het Prodimed behandelprogramma bestaat uit 5 verschillende fasen waarbinnen je eerst de nodige kilo’s zal verliezen en vervolgens stap voor stap opbouwt naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Deze unieke combinatie verzekert resultaat op lange termijn! Dat wil jij toch ook?!

Tijdens de actieve fase wordt er met behulp van eiwitsupplementen op een doeltreffende en aangename manier voor de gewenste gewichtsafname gezorgd. Gedurende de overgangsfasen stap je geleidelijk over op normale voeding, zodat we je tijdens de onderhoudsfasen een volledig gecontroleerde voeding kunnen garanderen.

Prodimed is een volwaardige methode die zorgvuldig is uitgedacht en ontwikkeld door diëtisten en voedingsdeskundigen. Zij houden het doel continu scherp voor ogen: volwassenen op een veilige, correcte en verantwoorde manier naar een gezond eetpatroon begeleiden.

De Prodimed-methode berust op drie pijlers:

1. Voedzame maaltijden

Alle maaltijden van Prodimed zijn ontwikkeld en samengesteld door een deskundig team van diëtisten en voedingsdeskundigen. De maaltijden zijn koolhydraatarm, rijk aan eiwitten en aangevuld met de benodigde vitaminen en mineralen. Het assortiment is zeer gevarieerd en bestaat uit diverse dranken, ontbijtgerechten, soepen, desserts, hoofdgerechten en repen. De maaltijden zijn eenvoudig te bereiden en smakelijk te combineren met groentes, salades en kruiden.

2. Een persoonlijk plan

Elk lichaam is uniek. En iedereen heeft eigen ingesleten eetgewoonten, valkuilen en probleemzones. Daarom stellen we bij Prodimed altijd een persoonlijk plan op, waarbij we rekening houden met jouw situatie. In vijf fases neemt je afscheid van jouw huidige eetpatroon en werk je toe naar een nieuwe gezonde leefstijl.

3. Professionele Begeleiding

Uit onze jarenlange ervaring, onze tevreden klanten en wetenschappelijk onderzoek heeft Prodimed geleerd dat professionele begeleiding het verschil maakt voor mensen die een ware verandering willen aanbrengen in hun eetpatroon. Daarom vormt begeleiding bij Prodimed het hart van de methode; het is een vast onderdeel waarin wij continu investeren. Je werkt altijd met een gediplomeerde diëtist die jou ondersteunt, adviseert, inspireert en motiveert, zodat je jouw persoonlijke traject zo optimaal mogelijk doorloopt. En heel belangrijk; de diëtist helpt je ook om het nieuwe eetpatroon vast te houden.

Wil je weten of Prodimed iets voor jou is? Of direct beginnen? Neem contact met ons op!

Ben jij klaar voor een gezonder leven?

Blijf niet zitten met vragen over eten en drinken. Maak direct een afspraak!

Menu