Linda Saado

Linda Saado (1993) werkt vanaf 2018 bij Carin Pool Voedingsbureau. Ze heeft spreekuur in Selwerd. Daarnaast houdt Linda onze social media en website bij.

Locaties

Specialismen

  • Preventie (vitaliteitsdiëtist)
Linda Saado - Diëtist Carin Pool Voedingsbureau

Met mijn eigen ervaring van mijn leefstijl verbeteren raakte ik gemotiveerd om als diëtist hier ook mensen bij te begeleiden. Ik adviseer mijn cliënten hoe ze gezonder kunnen koken en help ze bij het zoeken naar manieren om extra te bewegen.

Tijdens mijn spreekuren zie ik veel mensen met overgewicht en bijkomende klachten zoals rugklachten, knieklachten, maar ook hoog cholesterol of diabetes. Ik vind het leuk om deze doelgroep te helpen om gezonder te leven en af te vallen.

Ik ben afgestudeerd als vitaliteitsdiëtist. Ik vind het erg interessant om te werken aan preventie en een gezonde leefstijl onder de aandacht te brengen met andere middelen, zoals onze social media kanalen (Facebook, Instagram en Youtube).

Ik vind het belangrijk om voor iedere cliënt een eigen aanpak te hebben. Ieder persoon is weer op zijn eigen manier uniek en kan ‘succes’ op verschillende manieren ervaren.

Wil je een afspraak maken op mijn spreekuur? Dat kan via onze online agenda!

Ben jij klaar voor een gezonder leven?

Blijf niet zitten met vragen over eten en drinken. Maak direct een afspraak!