Maaike van der Graaf

Maaike van der Graaf (1996) is vanaf februari 2020 werkzaam als diëtist bij Carin Pool Voedingsbureau. Je komt haar tegen op de locaties MCZ  en Helperplein in Groningen.

Specialismen

  • Voeding binnen ketenzorg (zoals bij hypertensie, hypercholesterolemie en diabetes mellitus)
  • Overgewicht
Maaike van der Graaf - Diëtist Carin Pool Groningen

Na mijn stage bij Carin Pool Voedingsbureau was het een mooie kans om mijn werkervaring uit te breiden binnen de praktijk. Ik heb nu mijn eigen spreekuren in Groningen. Ik ben inmiddels goed thuis in het begeleiden bij overgewicht, diabetes mellitus en voedingsaanpassingen bij hoog cholesterolgehalte en hoge bloeddruk. Daarnaast vind ik het leuk om nieuwe materialen te ontwikkelen die we kunnen gebruiken tijdens onze begeleiding.

Iedere dag is weer anders ingedeeld en zie ik verschillende ziektebeelden op mijn spreekuren. De verschillende gesprekken en vragen zijn erg leuk en leerzaam. Als ik het antwoord op een vraag niet weet, zal ik dit uitzoeken en de cliënt antwoorden.

Het lijkt me leuk om na een paar jaar de reguliere diëtetiek te doen, mij ook nog te specialiseren als kinderdiëtist.

Ik wil mensen graag op hun gemak stellen in de spreekkamer. Ik ben geen strenge diëtist, maar ik kijk juist naar wat er al wel goed gaat. In kleine stappen kunnen we dat dan uitbreiden. Ik hoop dat cliënten hierdoor met vertrouwen bij mij de deur uitlopen. Ik help om reële doelen te stellen zodat je het vertrouwen hebt dat het je gaat lukken.

Om een afspraak te maken voor mijn spreekuren kun je contact opnemen of direct een afspraak maken in onze online agenda.

Ben jij klaar voor een gezonder leven?

Blijf niet zitten met vragen over eten en drinken. Maak direct een afspraak!

Menu