Stephanie de Lange

Stephanie de Lange (1995) is vanaf 2019 werkzaam als diëtist bij Carin Pool Voedingsbureau. Je komt haar tegen op de locaties Bedum, MCZ in Groningen, Beijum en Harkstede.

Specialismen

  • Emotie-eten
  • Voeding bij bariatrische chirurgie
  • Coaching gedragsverandering bij overgewicht
Stephanie de Lange - Diëtist Carin Pool Voedingsbureau

Het mooie aan mijn werk vind ik mensen helpen door hen te coachen bij het ontwikkelen of verbeteren van een gezonde leefstijl en te begeleiden bij ziekte. Ik zie op mijn spreekuur regelmatig cliënten met overgewicht, diabetes en/of hart- en vaatziekten. Ook begeleid ik veel cliënten in het voortraject voor een maagverkleining en ben ik gespecialiseerd in emotie- eten. Daarnaast kijk ik graag met je mee in wat voeding voor jou kan betekenen bij hormonale klachten zoals PCOS of overgangsklachten.

Als diëtist streef ik ernaar een balans te vinden in de leefstijl die bij jou past, zodat het een leefstijl wordt die je je hele leven kan volhouden in plaats van een tijdelijk dieet. Ik kijk hierbij niet alleen naar het eet- en beweegpatroon zelf, maar ook naar de factoren in jouw leven die daarop van invloed kunnen zijn. Het (eet)gedrag is namelijk vaak verbonden met gewoontes, situaties en emoties. Ik weet uit ervaring dat veel, erg gezond of juist weinig eten soms een manier kan zijn om met een onderliggend probleem, gevoel of emotie om te gaan. Ik zie dit ook veel in de praktijk. Cliënten die blijven jojoën en steeds weer in een vicieuze cirkel komen en hun eetgedrag niet onder controle krijgen. Daarom heb ik mij gespecialiseerd in emotie- eten en gedragsverandering om jou daarin te helpen. Het leven is veel leuker als je niet een continue strijd hoeft te voeren over eten.

Heb jij vragen over jouw voeding, gewicht, balans, een gezonde leefstijl en/of emotie-eten? Neem dan gerust contact met me op via de e-mail of telefoon, dan kijken we wat ik voor jou kan betekenen.

Ben jij klaar voor een gezonder leven?

Blijf niet zitten met vragen over eten en drinken. Maak direct een afspraak!

Menu