Gepofte aardappel.. je kunt het op zoveel verschillende manieren klaarmaken! We delen vandaag een recept voor gevulde gepofte aardappelen. Vul ze gerust met iets anders, zoals feta, geraspte 30+ kaas, en verschillende soorten groenten! Simpel, gezond Ć©n heel lekker! Probeer het eens! šŸ™‚

Ingrediƫnten (1 portie)
ā—‹ 1 pof aardappel
ā—‹ Zout
ā—‹ Olijfolie
ā—‹ 50gr mozzarella
ā—‹ 1 flinke theelepel (zelfgemaakte) pesto
ā—‹ Een paar cherry tomaten
ā—‹ Peper

Bereidingswijze
ā—‹ Verwarm de oven alvast voor op 200 graden.
ā—‹ Leg de pof aardappelen in een ovenschaal en besprenkel met wat olijfolie en zout.
ā—‹ Smeer de aardappelen met je handen in.
ā—‹ Bedek de ovenschaal nu met wat aluminiumfolie en bak het ongeveer 1 uur op 200 graden.
ā—‹ Leg alvast een stuk aluminiumfolie klaar en leg hier later een gepofte aardappel op.
ā—‹ Snijd de aardappel doormidden en voeg de mozzarella, pesto en cherry tomaten aan toe.
ā—‹ Besprenkel tot slot nog met wat peper en wikkel het in de aluminiumfolie.
ā—‹ Nu hoeft het alleen nog 10 minuten op 200 graden in de oven.. En klaar is je gepofte aardappel!

Eet smakelijk!