Gepofte aardappel.. je kunt het op zoveel verschillende manieren klaarmaken! We delen vandaag een recept voor gevulde gepofte aardappelen. Vul ze gerust met iets anders, zoals feta, geraspte 30+ kaas, en verschillende soorten groenten! Simpel, gezond Ć©n heel lekker! Probeer het eens! š
Ingrediƫnten (1 portie)
ā 1 pof aardappel
ā Zout
ā Olijfolie
ā 50gr mozzarella
ā 1 flinke theelepel (zelfgemaakte) pesto
ā Een paar cherry tomaten
ā Peper
Bereidingswijze
ā Verwarm de oven alvast voor op 200 graden.
ā Leg de pof aardappelen in een ovenschaal en besprenkel met wat olijfolie en zout.
ā Smeer de aardappelen met je handen in.
ā Bedek de ovenschaal nu met wat aluminiumfolie en bak het ongeveer 1 uur op 200 graden.
ā Leg alvast een stuk aluminiumfolie klaar en leg hier later een gepofte aardappel op.
ā Snijd de aardappel doormidden en voeg de mozzarella, pesto en cherry tomaten aan toe.
ā Besprenkel tot slot nog met wat peper en wikkel het in de aluminiumfolie.
ā Nu hoeft het alleen nog 10 minuten op 200 graden in de oven.. En klaar is je gepofte aardappel!
Eet smakelijk!