Teatske IJkema

Teatske IJkema (1996) is vanaf september 2021 werkzaam als diëtist bij Carin Pool Voedingsbureau. Je komt haar tegen op de locaties MCZ Groningen en gezondheidsplein Haren.

Specialismen

  • Voeding binnen ketenzorg (zoals bij hypertensie, hypercholesterolemie en diabetes mellitus)
  • Overgewicht
  • Voeding in relatie tot ziekte
  • Voeding bij darmklachten
Teatske IJkema - Diëtist in Groningen, Haren & Zuidlaren

Ik heb mijn opleiding afgerond met mijn stage en scriptie in het UMCG en zal mijzelf de komende jaren met plezier verder ontwikkelen in de wereld van diëtetiek. Ik heb een grote passie voor gezonde voeding en met mijn positieve instelling streef ik er naar om jou weer in jouw eigen kracht te zetten. Ik wil graag mijn bijdrage leveren aan gezonder Nederland, waarbij ik jou als cliënt op een laagdrempelige manier wil informeren, adviseren en begeleiden.

Ik heb altijd veel interesse gehad in andere eetculturen. Dagelijks probeer ik nieuwe recepten uit en ik ben vaak in een Oriëntal supermarkt te vinden. Ik help je graag aan tips bij het koken of bij het zoeken naar nieuwe recepten.

Ik ontmoet je graag tijdens mijn spreekuur om je te helpen bij persoonlijke voedingsvragen. Om een afspraak te maken voor mijn spreekuren kun je contact opnemen of direct een afspraak maken in onze online agenda.

Ben jij klaar voor een gezonder leven?

Blijf niet zitten met vragen over eten en drinken. Maak direct een afspraak!