Nienke Hazenberg

Nienke Hazenberg (1983) werkt sinds 2009 als diëtist en sinds 2019 ook als leefstijlcoach bij Carin Pool Voedingsbureau. Je komt Nienke tegen op de locaties huisartspraktijk Regtop Zuidwolde, fysiotherapie in  Beijum en in het UMCG.

Locaties

Specialismen

  • Begeleiding bariatrische chirurgie
  • Diabetes mellitus (o.a. diabetes gravidarum: zwangerschapsdiabetes) – koolhydraatbeperkt dieet
  • Overgewicht
  • Voeding voor zwangeren
Nienke Hazenberg - Diëtist Carin Pool Voedingsbureau

Ik vind mezelf positief ingesteld en ik probeer die positiviteit ook mee te nemen in de gesprekken met mijn cliënten. Het is waardevol om samen met de cliënt te kijken naar zijn of haar leefstijl en voedingspatroon. Soms kunnen mensen met hele simpele aanpassingen een grote verandering in hun gezondheid aanbrengen!

In het UMCG begeleid ik zwangere vrouwen met zwangerschapsdiabetes. De zwangere vrouw en haar ongeboren kind is de doelgroep waar ik mij met liefde voor inzet. Maar ook de reguliere diabetespatiënten kom ik veel tegen op mijn spreekuren. Ik heb me daarom de afgelopen jaren gespecialiseerd in deze doelgroep door bijscholingen en mijn praktijkervaringen.

Ik ben een nuchtere, no-nonsens diëtist. Ik probeer mijn adviezen praktisch en eenvoudig te maken voor mijn cliënten. Ik neem de tijd voor een cliënt om kennis te maken en inzicht te krijgen in zijn of haar leefgewoonten. Ik vind het belangrijk dat je jou gehoord voelt als je bij mij de spreekkamer uitloopt.

Als je een vraag hebt of een afspraak bij mij wilt maken, kun je contact met mij opnemen. Graag tot ziens tijdens mijn spreekuur!

Ben jij klaar voor een gezonder leven?

Blijf niet zitten met vragen over eten en drinken. Maak direct een afspraak!