Hoger gewicht

Wil jij op een gezonde en fijne manier leven? Wij helpen jou!

Fitter en gezonder

Een hoger gewicht kan nadelen hebben voor jouw gezondheid. Zoals het ontwikkelen van hart- en vaatziekten of diabetes mellitus.

Maar gewicht zegt daarin zeker niet alles! Veel belangrijker is een gezonde leefstijl, oftewel: gezond eten, voldoende bewegen, goed slapen en niet te veel stress.

 Positieve gevolgen van een gezonde leefstijl zijn dat je je fitter voelt, je krijgt een betere conditie en je hebt minder kans op het ontwikkelen van ziekten.

Wij kunnen je als diëtist helpen om jezelf een gezond eet- en leefpatroon aan te wennen. 

We helpen je met inzicht krijgen in je gedrag, vaststellen van belangrijke dingen in jouw leven (bijv. kunnen rennen en dollen met je (klein)kinderen, gezond(er) ouder worden, goed in je vel zitten). Vanuit daar kijken we wat daar voor nodig is en hoe je daar kunt komen.

Op maat

Onze adviezen zullen altijd op maat gemaakt worden. Wij geven geen weekmenu’s om mee af te vallen. Wij werken ook op basis van intuïtief eten, gewichtsneutraal denken en kunnen meedenken in voeding bij ziekten (bijv. diabetes mellitus, hoog cholesterol) , intoleranties/ voedselallergieën en bij eventuele eetproblemen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan direct contact met ons op!

Ben jij klaar voor een gezonder leven?

Blijf niet zitten met vragen over eten en drinken. Maak direct een afspraak!