Janiek Visscher

Janiek Visscher (2000) is sinds 2023 werkzaam als diëtist bij Carin Pool Voedingsbureau. Ze werkt in Bedum, in Haren, Selwerd, bij Apotheek Zuidlaren en bij Perdon in Zuidlaren.

Specialismen

  • Hoge bloeddruk, te hoog cholesterol, Diabetes Mellitus type 2
  • Overgewicht
  • Leefstijlcoaching (GLI)
  • Ondervoeding 
Janiek Visscher - Diëtist bij Carin Pool Voedingsbureau

Ik ben Janiek Visscher (2000) en na mijn stage bij Topdiëtisten en Carin Pool Voedingsbureau ben ik hier blijven werken als diëtist. Als allround diëtist zie ik voornamelijk mensen met overgewicht, diabetes mellitus, verhoogde bloeddruk en – cholesterolwaardes. Ik heb een passie voor gezonde voeding en ik hou ervan om in contact te zijn met mensen, wat prachtig samen komt in het beroep als diëtist.

Ik vind het mooi om te zien wanneer mensen stapje voor stapje dichter bij hun doel komen en zich beter voelen door (kleine) aanpassingen in de voeding. Je voedingspatroon hoeft zeker niet perfect te zijn, maar ik denk graag met je mee waar jij winst kunt behalen als het gaat om een gezonde (relatie met) voeding! Juist ook het stukje eetgedrag en de psychologie van gedragsverandering wat hierbij komt kijken vind ik een mooi en belangrijk aspect van ons vak.

Ik ben momenteel te vinden op locaties in Selwerd, het MCZ, Bedum, Haren en Zuidlaren.

Als je een vraag hebt of een afspraak bij mij wilt maken, kun je contact met mij opnemen of vast een afspraak inplannen via de webagenda.

En wie weet tot snel!

Ben jij klaar voor een gezonder leven?

Blijf niet zitten met vragen over eten en drinken. Maak direct een afspraak!