Eline Berger

Eline Berger (1989) is sinds 2014 diëtist bij Carin Pool Voedingsbureau. Je komt haar in Groningen tegen op de locaties Medisch Centrum Zuid, Damsterdiep en aan het Helperplein. En in Bedum bij huisartsenpraktijk de Vrije Gang.

Specialismen

  • Eetstoornissen
  • Coaching verandering eetgedrag en mindful eten bij overgewicht
  • Maag- darmproblemen (FODMaP beperkt dieet) en voedselallergieën
  • Sportdiëtetiek
Eline Berger - Diëtiste Carin Pool Voedingsbureau

Als diëtist stem ik mijn begeleiding en adviezen af op jouw wensen en behoeften. Dat iedere cliënt en iedere vraag uniek is, maakt mijn werk zo leuk! Mijn manier van werken kenmerkt zich door professionaliteit, vertrouwen en betrokkenheid. Je kunt bij mij terecht met verschillende vragen over voeding en gezondheid, zoals bij overgewicht, darmklachten, voedselallergieën of bij eetproblematiek.

Naast allround diëtist ben ik ook afgestudeerd als sportdiëtist en kinderdiëtist en heb ik mij gespecialiseerd in darmproblemen en voedselallergieën.

Samen met de cliënt zoek ik naar een oorzaak voor hun klachten. Is het een darmprobleem, een voedselintolerantie of wellicht een kruisallergie? Door mijn opgedane kennis en ervaringen van de afgelopen jaren leer je steeds gemakkelijker verbanden leggen tussen klachten en voedingsmiddelen. Samen met de puzzel oplossen geeft weer vrijheid in eten voor mijn cliënt en mij een voldaan gevoel.

Ik ben ervaringsdeskundige diëtist op het gebied van eetstoornissen. Doordat ik zelf ook ervaring met (het overwinnen van) een eetstoornis heb, kan ik me goed in jouw situatie inleven en hierdoor goed meedenken over wat nodig is om de eetstoornis te stoppen/ verminderen.

Ik gebruik in mijn werk als diëtist mijn interesse voor het menselijk lichaam, voeding en (verandering van) gedrag. Hiermee kan ik jou zo goed als mogelijk inspireren, motiveren en activeren.
Graag ontmoet ik je tijdens mijn spreekuren.

Ben jij klaar voor een gezonder leven?

Blijf niet zitten met vragen over eten en drinken. Maak direct een afspraak!