Lisanne Visser

Lisanne Visser (1998) is sinds 2020 diëtist en leefstijlcoach bij Carin Pool Voedingsbureau. Je komt haar tegen op de locaties  Selwerd en Helpman in Groningen, Haren en de huisartsenpraktijk de Vrije Gang in Bedum.

Specialismen & interesses

  • Voeding in relatie tot ziekte
  • Maag-, darm- en leverziekten
  • Ondervoeding en oncologie
  • Diabetes Mellitus
  • Voeding en huid
Lisanne Visser - Diëtist Groningen Bedum Harkstede

Mijn naam is Lisanne Visser (1998) en sinds ik de opleiding Voeding & Diëtetiek heb afgerond in 2020 ben ik werkzaam bij Carin Pool Voedingsbureau. Al snel ben ik ook betrokken geraakt bij de Gecombineerde Leefstijlinterventie Beweegkuur waarna ik ook leefstijlcoach ben geworden. Ik werk nu 4-5 dagen per week op 4 locaties.

Tijdens mijn studie ben ik gespecialiseerd in voeding in relatie tot ziekte. Het laatste halfjaar heb ik met veel plezier stage gelopen in het kinderziekenhuis en het psychiatrisch centrum van het UMC Groningen.

Ik vind het leuk om mijn cliënten te helpen bij hun voedingsvragen. Dit probeer ik zo veel mogelijk te doen door creatief mee te denken met de cliënt bij het opstellen van passende, praktische adviezen. Ook vind ik het leuk om de cliënt voorlichting te geven over de relatie tussen voeding en ziekte of gezondheid. Zo snapt de cliënt ook waarom ik een advies geef en waarom dit bijdraagt aan het persoonlijke doel. Zo hoop ik cliënten te motiveren en zelfstandig gezonde keuzes te laten maken op de lange termijn.

De afgelopen jaren heb ik mij met veel plezier en interesse kunnen verdiepen in de eerder genoemde specialismen. Hierdoor kunnen cliënten onder andere bij terecht voor voedingsadviezen bij maag-darm problemen zoals PDS of oncologische maag-, darm- of leverziekten, diabetes, ondervoeding of bijvoorbeeld acne.

Daarnaast begeleid ik ook graag mensen met overgewicht of obesitas bij het aannemen van een gezondere leefstijl, als diëtist of als leefstijlcoach binnen de GLI. Eventueel begeleid ik cliënten ook rondom bariatrische chirurgie. Hierin staat gezondheid en gezond gedrag centraal, de weegschaal hoeft hierin niet centraal te staan.

Ik houdt erg van afwisseling en uitdaging in mijn werkzaamheden dus sta open voor alle vragen die met voeding te maken hebben. Zelf haal ik veel plezier uit koken en bakken en nieuwe recepten bedenken of andere creatieve bezigheden.

Je kunt een afspraak op mijn spreekuur plannen via de webagenda.

Ben jij klaar voor een gezonder leven?

Blijf niet zitten met vragen over eten en drinken. Maak direct een afspraak!