Lisanne Visser

Lisanne Visser (1998) is sinds 2020 diëtist bij Carin Pool Voedingsbureau. Je komt haar tegen op de locaties Helpman in Groningen, Haren en de huisartsenpraktijk de Vrije Gang in Bedum.

Specialismen & interesses

  • Voeding in relatie tot ziekte
  • Spijsverteringsstoornissen
  • Ondervoeding
  • Diabetes Mellitus
Lisanne Visser - Diëtist Groningen Bedum Harkstede

Mijn naam is Lisanne Visser (1998) en fris van de opleiding, afgestudeerd als diëtist.

Ik mag mijn kennis in praktijk brengen bij Carin Pool Voedingsbureau. Hier ga ik het zwangerschapsverlof van Eline waarnemen. Ik ben dan te vinden in Bedum, Helpman (Groningen Zuid) en Haren.

Tijdens mijn studie ben ik gespecialiseerd in voeding in relatie tot ziekte. Het laatste halfjaar heb ik stage gelopen in het kinderziekenhuis en het psychiatrisch centrum van het UMC Groningen.

Ik vind het leuk om mijn cliënten te helpen bij hun voedingsvragen. Dit probeer ik zo veel mogelijk te doen door creatief mee te denken met de cliënt bij het opstellen van passende, praktische adviezen. Ook vind ik het leuk om de cliënt voorlichting te geven over de relatie tussen voeding en ziekte of gezondheid. Zo snapt de cliënt ook waarom ik een advies geef en waarom dit bijdraagt aan het doel. Zo hoop ik cliënten te motiveren en leer ik ze zelfstandig gezonde keuzes maken op de lange termijn.

Zelf haal ik veel plezier uit koken en bakken en nieuwe recepten bedenken. Verder teken en schilder ik graag en ben ik af en toe in de sportschool te vinden.

In de toekomst wil ik mij graag specialiseren. Op dit moment vind ik veel verschillende dingen leuk, mijn interesses liggen onder andere bij kinderdiëtetiek, spijsverteringsstoornissen, diabetes mellitus, hart- en vaatziekten en ondervoeding.

Je kunt een afspraak op mijn spreekuur plannen via de webagenda.

Ben jij klaar voor een gezonder leven?

Blijf niet zitten met vragen over eten en drinken. Maak direct een afspraak!