Over ons

Onze praktijk is in 2009 opgericht door Carin Pool, vandaar onze naam Carin Pool Voedingsbureau. Onze hoofdlocatie is in het MCZ (Groningen Zuid) waar het allemaal is begonnen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een praktijk met enthousiaste diëtisten en hebben we 18 mooie locaties in en rondom Groningen en in Sneek, Heerenveen en Drachten.

We zijn door onze verwijzers (o.a. ziekenhuizen, huisartsen en fysiotherapeuten) inmiddels goed te vinden als betrouwbare praktijk. We hebben korte wachttijden en we kunnen met al jouw voedingsvragen meedenken. Die diversiteit in ons werk maakt het voor ons juist zo leuk! Wij hebben als diëtisten onze eigen interesses en ervaringen. Vanuit daar hebben we ook onze eigen specialisaties waarin we ons verder verdiepen. Je vindt die specialisaties bij onze voorstelpagina. Je kunt dan zien bij wie je het beste een afspraak kunt maken.

Maar we zijn allemaal opgeleid tot allround diëtist en kunnen bij elkaar terecht als we het antwoord op net die ene vraag niet weten. Dat maakt ons een sterk team!

Diëtisten Carin Pool - Voedingsbureau Groningen, Friesland en Drenthe