Evelien Oudman

Evelien Oudman (1998) is sinds 2022 werkzaam als diëtist bij Carin Pool Voedingsbureau. Ze werkt in Beijum, Selwerd, Harkstede en Haren (Gezondheidsplein).

Specialismen

  • Eetproblematiek
  • Overgewicht
  • Voeding bij hoog cholesterol en hoge bloeddruk
Diëtist Evelien Oudman - Carin Pool Voedingsbureau

Mijn naam is Evelien Oudman en in 2020 ben ik afgestudeerd als diëtiste. Daarna heb ik twee jaar gewerkt aan de Hanzehogeschool Groningen, binnen de opleiding Voeding & Diëtetiek. Hier heb ik mij onder andere bezig gehouden met het ondersteunen van docenten en studenten, lesontwikkeling en natuurlijk ook het lesgeven zelf. Daarnaast volg ik de master Healthy Ageing Professional. Zoals de naam al weggeeft is deze opleiding gericht op het gezond opgroeien en ouder worden van ons als mens zijnde. Deze opleiding heeft mij geholpen met het ontwikkelen van een kijk op gezondheid vanuit een maatschappelijk perspectief.

Deze interesses neem ik dan ook mee naar het spreekuur als diëtiste. Samen ga ik graag opzoek naar de antwoorden op uw vragen rondom de voeding en het welzijn. In mijn visie zijn onze lichaam en geest sterk met elkaar verbonden. Daarom vind ik het belangrijk om een juiste balans te vinden in de voeding, maar ook op de andere vlakken van het dagelijks leven.

Naast dat ik allround diëtiste ben, verdiep ik mij graag in onderwerpen rondom voeding en geestelijke bijzonderheden. Denk hierbij aan voeding bij depressie, ADHD of eetstoornissen.

Wilt u in gesprek over de voeding en gezondheid? Dan ontmoet ik u graag op het spreekuur van de locaties Haren, Beijum en Harkstede.

Ben jij klaar voor een gezonder leven?

Blijf niet zitten met vragen over eten en drinken. Maak direct een afspraak!