Begin je dag goed met deze glutenvrije bananenpannenkoeken! Het is niet alleen een feestje op je bord, maar ook een vullend en voedzaam ontbijt!
Ingrediënten (3-4 kleine pannenkoekjes)
◊ 1 kleine banaan
◊ 2 eieren
◊ 1 theelepel kaneel
◊ 1½ eetlepel gemalen kokos
Bereidingswijze
◊ Het enige wat je hoeft te doen is de banaan prakken en dit met de andere ingrediënten mixen. Dan is je pannenkoekenbeslag al klaar!
◊ Verwarm wat olie of smelt wat boter in een pan en bakken maar! Vergeet niet de pannenkoekjes op tijd om te draaien, ze worden snel bruin!
Eet smakelijk!
Voedingswaarde
Per pannenkoekje | |
Energie (kcal) | 83 kcal |
Eiwitten | 3,9 gram |
Koolhydraten | 6,4 gram |
Voedingsvezels | 1,1 gram |
Vet | 4,3 gram |
Waarvan verzadigd | 2,0 gram |
Cholesterol | 100,9 mg |
Calcium | 25 mg |
IJzer | 1,1 mg |
Natrium | 46 mg |
Kalium | 164 mg |
Magnesium | 13 mg |
Zink | 0,57 mg |
Vitamine A | 59 ug |
Vitamine B1 | 0,03 mg |
Vitamine B2 | 0,12 mg |
Vitamine B6 | 0,109 mg |
Vitamine B12 | 0,43 ug |
Foliumzuur | 0,0 ug |
Nicotinezuur | 0,2 mg |
Vitamine C | 2 mg |
Vitamine D | 0,3 ug |
Vitamine E | 1,0 mg |
Water | 45,0 ml |