Zin in een lichte maaltijdsalade? Probeer dan eens deze heerlijke kip tandoori salade te maken! Simpel, lekker en gezond!

Ingrediënten (2 porties)
○ 200gr kippendijfilet
○ 250gr gekookte kikkererwten (1 blikje zonder zout)
○ 80gr veldsla
○ ½ komkommer
○ 10 radijsjes
○ ½ mango
○ 2 eetlepels Euroma Garam Masala
○ 2 eetlepels olie
○ 4 eetlepels magere yoghurt
○ 1 eetlepel limoensap
○ 1 snufje zwarte peper

Bereidingswijze
○ Verwarm de oven alvast voor op 200 graden.
○ Dep de gekookte kikkererwten met wat keukenpapier droog en doe het in een kom. Voeg hier 1 eetlepel Euroma Garam Masala en 1 eetlepel olie aan toe. Meng het goed door elkaar en verdeel de kikkererwten over een bakplaat (met bakpapier). Rooster de kikkererwten ongeveer 20 minuten in de oven.
○ Snijd de kippendijfilet in stukjes en marineer het met 1 eetlepel Euroma Garam Masala en 1 eetlepel olie. Bak de kip nu gaar en leg het even apart.
○ Snijd de mango in kleine blokjes, de komkommer in halve plakjes en de radijs in dunne plakjes.
○ Maak alvast de dressing door de yoghurt, limoensap en zwarte peper door elkaar te mengen. Leg dit apart.
○ Verdeel nu de veldsla over de borden en voeg hier de geroosterde kikkererwten en gesneden mango, komkommer en radijs aan toe.
○ Verdeel vervolgens de kip over de borden en besprenkel met de yoghurtdressing.

Eet smakelijk!