Vandaag delen we weer een vegetarisch recept, namelijk een vegetarische curry! Lekker en voedzaam!

Ingrediënten
○ 200gr (niet gekookt) zilvervliesrijst
○ 200gr gekookte kikkererwten
○ ½ bloemkool
○ ½ broccoli
○ 1½ eetlepel rode curry pasta
○ 300ml amandelmelk
○ ½ eetlepel maïzena opgelost in 2 eetlepels (koud) water
○ 2 teentjes knoflook (geperst)
○ (olijf)olie

Bereidingswijze
○ Kook alvast de zilvervliesrijst en leg dit apart.
○ Doe wat (olijf)olie in een pan en bak hierin de bloemkool en broccoli samen met de geperste knoflook. Na een paar minuten kun je de amandelmelk al toevoegen. Laat dit ongeveer 5-10 minuten sudderen.
○ Nu kun je de rode curry pasta toevoegen.
○ Wanneer het goed is gemengd kun je de kikkererwten toevoegen.
○ Laat het nu kort koken en voeg vervolgens het maïzena-mengsel toe. Laat het nu nog een paar minuten koken en vervolgens nog afkoelen (zodat de saus wat dikker wordt).
○ Tijd om de tafel te dekken!

Eet smakelijk!