Ben je geen broodeter of eet je glutenvrij? Dan hebben we een leuk receptje voor een heerlijke lunch, namelijk zoete aardappel toasts! Je kunt het ook als borrelhapje serveren! Simpel, lekker én gezond! Het complete recept vind je op www.carinpool.nl!

Ingrediënten
○ 1 zoete aardappel
○ 1 avocado
○ Olijfolie
○ Zwarte peper
○ 1 teentje knoflook, geperst
○ Limoensap van een halve limoen
○ 3 cherrytomaten, fijngesneden

Bereidingswijze
○ Verwarm de oven alvast voor op 180 graden.
○ Snijd de zoete aardappel in plakjes en meng het met wat olijfolie en zwarte peper.
○ Rooster de zoete aardappelplakjes 30 minuten in de oven.
○ Ondertussen kun je de guacemole maken door de avocado te prakken en het te mengen met de tomaat, knoflook, limoensap en zwarte peper.
○ Haal de zoete aardappelplakjes uit de oven en besmeer het met de guacemole.
Eet smakelijk!