Weg met strenge diëten en afslankhypes. Terug naar puur gezond eten! Want dat is de beste oplossing voor overgewicht en andere gezondheidsproblemen. Op onze locaties kun je terecht voor PuurGezonde voedingsadviezen.

Geen pakjes, zakjes, shakes en light producten. Maar wel écht eten, dat lekker en gezond voor je is. Wie op die manier eet, verbetert zijn gezondheid en valt af. Op een heel lekkere manier! Dat is de missie van de website www.PuurGezond.nl. En ook in onze praktijk wordt deze aanpak gehanteerd.

Het draait in deze methode allemaal om écht eten. Pure, eerlijke producten die je verzadigen en voeden. Wie geniet van een puur gezonde voeding, voelt zich energieker en heeft geen last van snaaihonger. Je leert hoe je soepel kunt overstappen naar een puur gezond eetpatroon. Met lekkere recepten, goede tips en een duidelijk stappenplan. Daarvoor kun je de boeken “PuurGezond! Slank in 8 stappen” en “Eet meer! Lekker in je vel met PuurGezond” van diëtist Karine Hoenderdos gebruiken als inspiratiebron.

 

Wil je ook PuurGezond eten? Maak een afspraak op een van onze locaties om jouw stappenplan te maken!

Cover-8stappenV03.indd    voorkant Eet Meer!