Susanne Kamps

Susanne Kamps (1984) is sinds september 2015 werkzaam als diëtist bij Carin Pool Voedingsbureau bij MCZ Groningen, Gezondheidscentrum Peize en Zuidlaren (Apotheek en Fysiotherapiepraktijk Perdon).

Specialismen

  • Overgewicht
  • Voeding bij oncologie
  • Voeding voor ouderen
  • Darmproblemen (FODMAP)
  • Diëtetiek binnen verstandelijk gehandicaptenzorg
Susanne Kamps - Diëtist Carin Pool Groningen

Voeding en gezondheid heeft altijd mijn interesse gehad en ik vind het mooi om mijn kennis tijdens de gesprekken met cliënten te delen. Ik vind het leuk om verschillende doelgroepen te begeleiden als diëtist. Ik heb mij in de afgelopen jaren gespecialiseerd in diëtiek binnen de verstandelijk gehandicapten zorg en voedingsadvies bij autisme. In 2019 heb ik mij gespecialiseerd in voeding bij oncologie patiënten. Iedere cliënt heeft zijn eigen vragen en doelen en het is ook een uitdaging om de juiste manier te vinden om de informatie goed over te brengen.

Als diëtist ben ik rustig, empathisch, meelevend en vind ik het belangrijk om een vertrouwensband op te bouwen. Vanuit daar kijk ik samen met de cliënt naar passende en haalbare adviezen. Stapje voor stapje op weg naar een voedingspatroon die bij iemand past, zonder streng dieet.

Heb je vragen of zou je een afspraak willen maken op een van mijn spreekuren? Neem dan contact met me op.

Ben jij klaar voor een gezonder leven?

Blijf niet zitten met vragen over eten en drinken. Maak direct een afspraak!