Marijke Arends

Marijke Arends (1993) is sinds april 2024 werkzaam als diëtist bij Carin Pool Voedingsbureau. Je komt haar tegen op de locaties MCZ Groningen, Gezondheidscentrum Peize en in Zuidlaren (Apotheek en Fysiotherapiepraktijk Perdon).

Specialismen

  • Voeding in relatie tot ziekte
  • Darmklachten
  • Overgewicht
  • Hoog cholesterol (hypercholesterolemie)
  • Hoge bloeddruk (hypertensie)

Voeding en gezondheid hebben me altijd al gefascineerd, in de breedste zin van het woord. Mijn passie ligt in het stimuleren van het zelfherstellende vermogen van ons meest ingenieuze instrument: ons lichaam. Dit omvat niet alleen de fysieke gezondheid, maar ook het mentale welzijn. Het draait allemaal om balans. Voeding is namelijk veel meer dan alleen de som van voedingsstoffen.

Met een achtergrond als diëtist in een bedrijf van voedingssupplementen miste ik uiteindelijk de essentiële rol van echte voeding. Als diëtist streef ik ernaar dat jij je gehoord en begrepen voelt. Samen gaan we op zoek naar voeding- en leefstijlaanpassingen die jou kunnen helpen. Maar bovenal kijken we naar wat voor jou op dit moment realistisch en haalbaar is.

We gaan samen een traject in, waarbij oefenen centraal staat. Veerkracht ontwikkelen. Soms zul je vallen, maar juist daardoor ga je kracht en wijsheid ontwikkelen. Ik sta klaar om je te begeleiden, zodat je uiteindelijk iets aanleert waar je je hele leven profijt van hebt. Dat is waar ik het voor doe!

Als je een vraag hebt of een afspraak bij mij wilt maken, kun je contact met mij opnemen of vast een afspraak inplannen via de webagenda.

Ben jij klaar voor een gezonder leven?

Blijf niet zitten met vragen over eten en drinken. Maak direct een afspraak!